metro
metro / dariknews.archive
На 16-ти октомври 2018 г. - вторник с изискано тържество беше отбелязано първото десетилетие от присъствието на веригата МЕТРО България на пазара в Плевен и региона.

metro
dariknews.archive

Повече от 200 бяха гостите на церемонията по отбелязването на празника, сред които специални персони бяха кметът на града Георг Спартански, както и оперативният директор на МЕТРО България Жан Котен, който специално за Дарик коментира изминалия 10-годишен период на сериозно присъствие на пазара в Плевен и региона:
„Здравейте, аз съм Жан Котен. Французин съм и работя за МЕТРО от 17 години във Франция, а от края на септември 2018-та година съм оперативен директор на МЕТРО за България. Смятам, че присъствието на веригата магазини в Плевен през последното десетилетие означава години на търсене на близост с клиента и постоянно проучване на пазара в региона.
Плевен е един точен пример за това, как бидейки в близък контакт с клиентите си можем да се справим със ситуация, в която пазарът в града се оказва малко по-различен от този във Варна или Бургас например. В резултат, ние решихме да посветим асортимента и оформлението изключително на нуждите на местния пазар.

metro
dariknews.archive

Днес празнуваме 10 години МЕТРО в Плевен, но следващата година предстои да отбележим 20 години МЕТРО в България и ние бяхме първите, които вкарахме този маркет в България. Мисля, че имаме сред нашите клиенти много представители на хотелския и ресторантския бизнес, кетъринга и това е много важно за нас, защото те ни карат да се развиваме по отношение на аранжирането на нашите продукти и това да става все по-професионално. Искам да подчертая например областта на рибните продукти, която развиваме особено сериозно.
Ние работим за запазването на нашата независимост бидейки в челото на този бизнес и на базата на близки партньорски отношения, които са свързани с оцеляването и развитието на всички нас“.

Борислав Тодоров, който е регионален мениджър – клъстър „Изток“ на Метро кеш енд кери-България и който е в компанията от 18 години сподели:
„На първо място, това да работя в МЕТРО е голямо предизвикателство. В МЕТРО премина една голяма и интензивна част от живота ми. МЕТРО е място, където хората се срещат - място, където не само колегите, но и клиентите намират контакт, перспектива и допирни точки и аз смятам, че това е най-ценното нещо, което компанията създава, свързвайки хората в една общност – в едно съсловие, което просъществува достатъчно дълго време за да смятаме, че и занапред ще се развиваме така успешно, както и до момента“.

metro
dariknews.archive

Управителят на МЕТРО Плевен Павел Илиев, който работи в компанията от 6 години каза:
„Вече 10 години МЕТРО е в нашия град и за мен МЕТРО е нещо съвсем различно в бизнеса и търговията и внася нещо по-специално в Плевен, защото в нашия магазин могат да се намерят артикули, които човек не може да намери другаде така, че това е нещо, което основно ни отличава от останалите търговци от това ниво в Плевен“.
metro
dariknews.archive

Управителят на МЕТРО Плевен отправи и своя поздрав към всички по повод празника на магазина:
„Винаги съм казвал, че бизнесът се състои от две половини – едната са нашите клиенти, без които ние разбира се няма да сме тук и второто нещо са нашите колеги и служители така, че искам да пожелая на служителите и техните семейства много здраве и най-важното – да не губят своята увереност и амбиция, да вървят напред“.  

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive