Кой иска да вземе под наем новия плувен комплекс и Летния театър в Кайлъка
Кой иска да вземе под наем новия плувен комплекс и Летния театър в Кайлъка / dariknews

Кой иска да вземе под наем новия плувен комплекс и Летния театър в "Кайлъка
netinfo

Много ли са желаещите да вземат под наем новия плувен
комплекс и Летния театър в Кайлъка

Защо често участват в женитба работниците на автомобилния завод на
Литекс Моторс в Баховица

Какви са особеностите на кърменето през лятото и какво още
вълнува младите и бъдещите майки

Докога ще работи всяка събота занималнята за малки
художници в Артцентъра в Градската

Как и кога акостира пиратски кораб в читалище „Изгрев -
1927" в село Кулина вода

Кои трима футболисти на „Спартак" от три различни постове
има вероятност да преминат в нов тим

Кой иска да вземе под наем новия плувен комплекс и Летния театър в "Кайлъка
netinfo

ДАНС с акция в Плевенско заради детско порно. Задържан е мъж, разпространявал порнографски файлове на лица, ненавършили 16 години

Две фирми са подали документи за участие в обявения от Общината публичен конкурс за отдаване под наем на новия басейн на Плевен, този до СОУ „Иван Вазов". Това са „Нивел" ЕООД и „Александър Ванков АХ" ЕООД, стана ясно на заседание на комисията, която провежда конкурса.
Веднага след конкурса за басейна се проведе и този за Летния театър в „Кайлъка". Там на практика остана само един кандидат за стопанисване на бекта - „Нивел" ЕООД

Двама плевенчани са сред избраните да представят България на Световното и Европейското първенство по билярд. Новината съобщава Иван Каменарски - председател на Българската билярд федерация.
Първият от тях е 24-годишният Людмил Георгиев, който е част от националния отбор на страната ни за Световното първенство по билярд в Пекин. Вторият - Антон Георгиев, ще участва на Европейското първенство по билярд за юноши в Словения.

Жителите на три населени места са пили некачествена вода

Завърши реставрацията на паметна плоча в плевенското село Садовец

Бона Славчева Колева е първата жителка на Кметство Беглеж, която навърши 100 години.

„Искри от огнището" събра деца и родители от две плевенски села. Ученици от Бохот и Буковлък изучаваха традициите и издадоха сборник с обичаи, характерни за етносите у нас

Футбол:
"Видима-Раковски" /Севлиево/ взе трима от Плевен "Ботев" /Луковит/ сменя "Академик" /Свищов/ за първата ни контрола

Кой иска да вземе под наем новия плувен комплекс и Летния театър в "Кайлъка
netinfo

Водещата тема в новия брой на регионалния вестник "Зетра" е променената мярка за неотклонение за шофьора, предизвикал тежката катастрофа край Луковит на 5 май, при която загинаха двама младежи от Плевен, а 20-годишно момиче все още е в болница.

37-годишен плевенски полицай и друг плевенчанин, на 40 години, са обвинени в изнудване на бизнесдама за сумата от 5 хиляди лева.

Проливен дъжд, придружен с градушка и силен вятър само за минути потопи в четвъртък Ловеч. На 1,4 милиона лева се оценяват щетите от бедствията в Ловешко.

В края на юли или началото на август ще бъде посочено кое от четирите основни трасета - Силистра-Калараш, Русе-Гюргево, Никопол-Турну Мъгуреле или Оряхово-Бекет е най-подходящо за трети мост над река Дунав.

„ГЕРБ отива на предсрочни парламентарни избори самостоятелно. Целта е и самостоятелно следващо управление на ГЕРБ. Предстоящо коалиране на партията с ДПС е спекулация", заявява депутатът от ГЕРБ Владислав Николов, цитиран от вестника.

Учредяване на национална литературна награда на името на Димитър Димов влиза на сесия в Ловеч.

Шест години от основаването си отбеляза плевенският клуб за народни танци "Българско хоро".

Кой иска да вземе под наем новия плувен комплекс и Летния театър в "Кайлъка
netinfo

„Общината ощетена с милиони по времето на Зеленогорски?", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Прокуратурата е институцията, която трябва да се произнесе извършени ли са престъпления, уточнява изданието.

Предлагат Гришо за почетен гражданин на Червен бряг, понеже там той често гостувал на баба и дядо в детството си, е водещата новина на стр. 2.

На страницата за конфликти можете да прочете как оневиниха жена, станала жертва на арендатори и как социалните си търсят 266 лв. от инвалид без крак, а Темида застава на негова страна.

Наемите на общинските жилища в Плевен са най-ниските в страната, казва на стр. 4 шефката на „Жилфонд" Полина Георгиева.

На стр. 5 пише как отрязаха работници от „Плама" в Страсбург и те няма да получат лихви върху заплатите си.

„Никой не знае колко са лудите, които се разхождат по улиците на Плевен", „Майки точат по 2880 лв. социални помощи", са част от заглавията на стр. 6.

Страницата Артседмица предоставя, както винаги, богата информация от света на културата.

„България има външна политика, която отговаря на интересите на ЕС и НАТО", заявява в специално интервю пред вестника бившият руски разузнавач ген. Леонид Решетников.
Стр. 9 е посветена на Саша Попов и плевенската диря на големия музикант.

Момчетата на гребен клуб „Буря" станаха шампиони на страната, е триумфалното заглавие от спортната страница.
На последната стр. 16 можете да прочетете за интересното хоби на жител на Тръстеник, запалил целия град по отглеждането на нова мода кокошки, а той самият има и 7 пауна.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.