И зам.-кмет на Община Никопол се присъедини към АБВ
И зам.-кмет на Община Никопол се присъедини към АБВ / dariknews.archive

Яница Людмилова -  един от тримата напуснали БСП общински съветници в Никопол съобщи на среща с журналисти в пресклуба на БТА в Плевен, че към АБВ се е присъединил и един от зам.-кметовете на община Никопол. Тя изрази надежда, много хора от общината да се присъединят към идеите на АБВ.

"Никополска община има готовността да изгради структури на АБВ като това ще започне с учредяване на общинската структура на 11 август 2014, когато по демократичен начин ще бъде избран председател на струкрурата", каза Яница Людмилова и добави, че в големите селища в Община Никопол има готовност да започне създаването на местни структури на АБВ.

Яница Людмилова припомни, че тримата съветници от Общинския съвет в Никопол, които на пуснаха БСП застават зад думите си, изложени в декларация пред колегите им.

"Искаме да работим по един по-открит начин и искаме ние, младите хора да не бъдем ползвани като една машина за гласуване на нечии чужди интереси и то не само в Община Никопол - нещо, което наблюдаваме вече 4 години", каза Яница Людмилова.