В 10:25 часа на 2 август – четвъртък на кръстовището пред съдебната палата в Плевен са се блъснали лек автомобил „Опел“ и велосипедист. В резултат на удара велосипедистът е с фрактура на едната ръка, а предното стъкло на „Опел“-а е счупено от страната на шофьора.
От полицията в Плевен потвърдиха пред Дарик за инцидента като добавиха, че екип работи по изясняване на причините за ПТП. Пострадалият велосипедист е изпратен в плевенска болница.
В 10:25 часа на 2 август – четвъртък на кръстовището пред съдебната палата в Плевен са се блъснали лек автомобил „Опел“ и велосипедист. В резултат на удара велосипедистът е с фрактура на едната ръка, а предното стъкло на „Опел“-а е счупено от страната на шофьора. От полицията в Плевен потвърдиха пред Дарик за инцидента като добавиха, че екип работи по изясняване на причините за ПТП. Пострадалият велосипедист е изпратен в плевенска болница. / dariknews.archive
На 2 август 2018 година около 10:30 часа в град Плевен, на кръстовището на улица „Д. Константинов“ и улица „Св. Св. Кирил и Методий“, водачът на лек автомобил „Опел Вектра“ 55-годишен от Плевен предприема завой на ляво по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, като не пропуска и блъска неправилно движещия се на пешеходна пътека велосипедист – 53-годишен от Плевен.
Велосипедистът е транспортиран в ЦСМП Плевен, където е прегледан и е установена фрактура на лява ключица и ребра в ляво. Настанен е в клиника по ортопедия при УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ Плевен без опасност за живота. На водача на автомобила е извършена проверка с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела нулев резултат. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. Извършен е оглед на местопроизшествието от полицейски служители. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1, б. "б", във връзка с чл. 342, ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.