Христо Шопов гостува на Плевенска сцена с премиера на хитов спектакъл
Христо Шопов гостува на Плевенска сцена с премиера на хитов спектакъл / dkt-ivan.radoev

Звездата на българското кино и театър Христо Шопов - познат на зрителите от филмите "Вчера", "Маргарит и Маргарита", "Дървото на живота", "Love.net", холивудския хит на Мел Гибсън "Страстите Христови" и много други, ще гостува в Плевен с номинирания за "Аскеер" спектакъл "Човек от Земята" на Театър "Възраждане".

На сцената с него ще бъдат добре познатите и обичани актьори Ивет Радулова, Роберт Янакиев, Марияна Жикич, Георги Златарев, Христо Ботев, Яна Кузова и Свежен Младенов.

"Вярвате ли, че може да съществува човек на 14 000 години? Възможно ли е да бъде открит еликсирът на вечната младост? Един пътешественик във времето, прекосил вековете и влязъл в ролята на най-известните личности...

Набожна християнка, биолог, историк, археолог и една влюбена студентка са на гости на професора, решил да напусне своята работа и града, в който живее. Една тайна излиза наяве и героите се впускат в поредица от загадки, до момента, в който стигнат до невероятната и скандална истина...".

Премиерния спектакъл "Човек от Земята" може да гледате само на 21 февруари, вторник, от 19:00 ч. на сцената в зала "Емил Димитров" в НЧ"Съгласие-1869" в Плевен.

Билети на касата в читалището. Работно време на касата: От 10:00 до 19:00 ч.

Тел. за информация и резервации: 0988 35 02 07

За първите закупени 50 билета е предвидено голямо намаление!