bsp mo
bsp mo / bsp pleven

Двама плевенчани бяха избрани за членове на оперативното бюро на Младежкото обединение в БСП - Иван Мандински, който стана заместник-председател по иновации и технологии, и Надежда Мидюрова. Това информираха от пресофиса на БСП-Плевен.

На 16-ти юни  в Плевен  се проведе първото заседание на новоизбрания Национален съвет на Младежкото обединение в БСП.  
Освен избор на ръководни органи бяха сформирани и две комисии: комисия по икономика и социални въпроси и комисия по образование, култура и здравеопазване. Идеята за тези комисии е, те да бъдат публични – да провеждат своите заседания във всички области от страната, на които да бъдат поканени възможно повече млади хора, независимо дали са партийни членове, или не, и където те пряко да имат възможността да изразяват отношение, да участват при вземането на решения и изготвянето на конкретни политики.  

bsp mo
bsp pleven

„Така обобщавайки всички предложения, мнения и идеи, ще изготвим конкретни законопроекти, които ще бъдат отстоявани в Народното събрание от заместник-председателя по парламентарна дейност на МО и народен представител  Теодора Халачева. Трябва младите хора да генерират политики, а ние да бъдем изпълнителите им“.
Това заяви новоизбраният председател на Младежкото обединение Николай Бериевски.

bsp mo
bsp pleven

 На форума бяха дискутирани множество актуални политически и организационни проблеми – предстоящите европейски и местни избори, кадровата политика и реализацията на младите хора, инициативи, мероприятия и нови пътища, чрез които младите социалисти да достигнат до по-голяма част от своите връстници в страната ни.

bsp mo
bsp pleven