Благотворителна инициатива ще съпътства пчеларското изложение
Благотворителна инициатива ще съпътства пчеларското изложение / Дарик Плевен - архив

"Партнерс експо" ООД продължава благотворителната си дейност и през тазгодишното пчеларско изложение, което ще се проведе между 11-13 февруари в плевенския City Center "Mania Tower".

Миналата година по време на Международното изложение - договаряне „Пчеларство - Плевен" започна първата организирана благотворителна инициатива на дружеството. Тогава през трите дни на изложението бяха събрани пари, които получи млада майка от Плевен в инвалидна количка.

Тази година инициативата продължава, защото преди всичко сме хора и след това счетоводители, търговци, мениджъри, провокират организаторите на пчеларския форум. Новата благотворителна инициатива е насочена към едно семейство, което съвсем наскоро е загубило майката в него. Жената е починала за два месеца, заради бича на нашето време - рак. За жалост, в семейството и бащата от години се бори със същата диганоза - рак. Към момента, освен пенсията за онкологичното заболяване на бащата, семейството няма други източници на доход.

"Това семейство има нужда от Вашата подкрепа. Сега. Днес. Тук. Нека помогнем на приятели в беда!", призовават организаторите. От "Партнерс експо" се обръщат към  всеки, който може дори и с левче да помогне - нека го направи! На щанд „Информация" по време на изложението ще бъде поставена урна, в която ще се събират даренията.