siraci
siraci / dariknews.archive
За трета поредна година ще се проведе „Звезден бал“ за 54 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта.
Традиционният бал за абитуриенти тази година има промяна в програмата си заради лошата прогноза за времето. Отменя се шествието на зрелостниците по централната улица на град Плевен, като организаторите представят нова програма за събитието.

Инициативата за пореден път преминава под патронажа на народния представител Владислав Николов, който е и почетен член на националното сдружение на сираците в България.

В продължение на повече от два месеца над 50 момичета и момчета получиха своите тоалети за бала с подкрепата на много хора, фирми и организации. Тази година основен спонсор на „Звезден бал“ е „Лактима Балкан“, за което им благодарим. По време на празничната вечер, организаторите са предвидили освен забавна програма с участието на Роксана и талантливите деца от училището в град Пордим и провеждането на конкурс за Мис и Мистър „Звезден блясък“, като победителите ще получат награди.

Организаторите благодарят за неуморната помощ и подкрепа на г-жа Галя Иванова, собственик на магазини „Фантазия“, която освен за бала подкрепи и Великденската инициатива за 150 деца от социалните институции от Плевен и региона.

Програма за провеждане на „Звезден бал“ на 10 май 2017г. в град Плевен:

10 май 2017г. – сряда

13:00 – 14:00 часа – Настаняване в Парк – хотел „Кайлъка” за групите от Кнежа, Гулянци, Пордим, Белене, Тотлебен, Искър, Червен бряг, Тръстеник  и ученици от училищата в Плевен, които не са от град Плевен.
14:00 – 17:00 часа – Ползване на „Спа – пакет” в Парк – хотел „Кайлъка” за групите от  Кнежа, Гулянци, Пордим, Белене, Тотлебен, Искър, Тръстеник и ученици от училищата в Плевен, които не са от град Плевен.
16:00 – 16:45 часа – Следобедна закуска на Лоби бар в Парк – хотел „Кайлъка” град Плевен.
17:00 – 18:50 часа – Подготовка за празнична бална вечер.
18:40 – 18:50 часа – Транспорт от спирката зад община Плевен за абитуриентите и ръководителите от Плевен, както и за журналисти, който ги оставя пред хотел „Кайлъка“.
19:00 – 19:20 часа –Всички абитуриенти, ръководители, организатори и гости се събират пред хотел „Кайлъка”, снимат се за спомен и се настаняват в ресторанта на хотела от организаторите.
19:30 часа – Официално откриване на празничната бална вечер в ресторанта на Парк – хотел „Кайлъка” град Плевен.
19:40 – 00.00 часа - Провеждане на празнична бална вечер с участието на популярни изпълнители и DJ,  както и провеждане на конкурс за Мис и Мистър „Звезден блясък”.
00:20 часа – Организиран транспорт пред хотел „Кайлъка“, който оставя до спирката на община Плевен абитуриентите и ръководителите от град Плевен.

11 май 2017г. - четвъртък

07:00 – 10:00 часа – Закуска в ресторанта на Парк – хотел „Кайлъка” за групите от Кнежа, Гулянци, Пордим, Белене, Тотлебен, Искър, Червен бряг и ученици от училищата в Плевен, които не са от град Плевен.
10:00 – 12:00 часа – Освобождаване на стаите в хотела и отпътуване.