Велбъжд мачка във Футбол 7 и губи от лидера във Футбол 9
Велбъжд мачка във Футбол 7 и губи от лидера във Футбол 9 / Личен архив

Футболистите на „Велбъжд", родени 2003 година постигнаха 9- та поредна победа във втората фаза на първенството Футбол 7. Възпитаници на треньора Кирил Мицов се наложиха с 4:0 над „София Спорт".Радослав Славев вкара два гола, а по един добавиха Антонио Емилов и голмайстора на тима Любослав Любомиров.
„Велбъжд" води класирането във втора група с 27 точки. Следващият им съперник е ФК „София", двубоят е тази събота от 16 часа. Съперникът е последен без спечелена точка до момента.
Родените 2004 година играчи на „Велбъжд" победиха с 3:1 „Олимпия"- София. Точни бяха Константин Йорданов, Любослав Любомиров, който играе и в тази възраст и Антон Йорданов. Кюстендилци, водени от треньора Йордан Йовчев са на 7-мо място в класирането, с 23 точки, колкото имат „Лъвчетата" и „Ферион", но те са с по-добра голова разлика. Отборът на „Велбъжд" е единственият провинциален тим в тази група. В събота, от 13 часа техен съперник е „Ферион".
Отборът на "Велбъжд", родени 2002 година претърпя тежка загуба от лидера в класирането „Барса-БГ" с 0:6, в първенството Футбол 9. „Велбъжд" е на 7-мо място, с 6 точки до момента, колкото има и „Левски", а в събота, двата отбора излизат един срещу друг от 11 часа.