Александър Кашукеев
Александър Кашукеев / netinfo
Биографичната книга на Александър Кашукеев- „Устрем” беше представена в Дупница. Преди няколко години Александър Кашукеев беше обявен за почетен гражданин на Дупница, а книгата представя историята на неговия професионален път и спомени от личния живот. Кашукеев притежава богат професионален опит в металургичното производство, търговията с метали и металообработването.
Награждаван е с Орден „Червено знаме на труда“ 1988 г. и „Златен орден на труда“ – 1982 г.. с почетния знак на Президента на Република България – 2005 г. обявен е за „Бизнесмен на България“ – 2004 г. Александър Кашукеев е награден и с орден „Стара планина“ – първа степен, за изключително големите му заслуги за развитието, подпомагането и насърчаването на българската икономика и предприемачество. Всичко това и много лични моменти, важни за него и семейството му намират място в книгата му.

Александър Кашукеев
netinfo

Кашукеев е сред хората, които помагат изключително много за различни благотворителни каузи. „Устрем” е история за израстването, за пътя на момчето от скромно учителско смейсйство до успешната кариера на икономически ръквоодител от национален и международен мащаб” казва издателя за Кашукеев. На представянето на книгата му в Дупница присъстваха семейството на Кашукеев, неговата съпруга, синът му и внучката, както и много приятели от Дупница. Поздравелния Кашукеев получи от краеведа на Дупница, Иван Хаджийски, както и от кмета на Дупница, Методи Чимев.
 
Дарик- Кюстендил