/ БФХГ и СКГ Велбъжд
Талантливата гимнастичка от “Велбъжд”-Кюстендил, Цветозара Миленкова откри Световната купа по художествена гимнастика в София заедно с Кавалера на първенството, футболната звезда Димитър Бербатов.

Катрин Тасева със сребърен медал на многобоя, ансамбълът шести във финала на 5 топки

Бербатов подкрепи кампанията на Българската федерация по художествена гимнастика за изграждане на Възстановителен център за гимнастичките.

Талантливата Цветозара Миленкова откри с Димитър Бербатов Световната купа по художествена гимнастика
БФХГ и СКГ Велбъжд

Цветозара Миленкова и Дара Стоянова от Пазарджик бяха двете момичета избрани да придружават Димитър Бербатов по време на втория ден на Световната купа, като и двете са сред Даровитите деца на България ,които фондацията на футболиста подкрепя.

Сребърни медали за Катрин Тасева и ансамбъла на финалите в София (ОБЗОР)

Талантливите гимнастички от Кюстендил и Пазарджик получиха като подаръци – трико, с което са играли “златните момичета” от ансамбъла на България, с треньор Ина Ананиева. Цветозара Миленкова получи трикото на Цветелина Найденова, а Дара Стоянова от Ренета Камберова.

Талантливата Цветозара Миленкова откри с Димитър Бербатов Световната купа по художествена гимнастика
БФХГ и СКГ Велбъжд

Цветозара Миленкова се подготвя във “Велбъжд” от треньора Весела Николчова. Тя е сред най-добрите български гимнастички в категория “Елит”, при девойките младша възраст.Сега й предстои важно състезание от календара на Б ФХГ - Държавното първенство Златен обръч.
Дарик- Кюстендил