/ netinfo
Първан Дангов поиска оставката на общинското ръководство на Дупница. Той заяви, че стартира гражданска подписка за отстраняването на кмета и екипа му.

Първан Дангов отново с въпроси към управляващите

„Ръководството на общината и ръководството на ГЕРБ застрашават живота и здравето на хората със своето бездействие, със своята липса на отговорност, с това, че крадат пари от общинския бюджет, от Европейските фондове и те продължават да крадат ефективно всеки ден“, заяви на пресконференция бившият кмет на Дупница Първан Дангов, провокиран от резултатите от проливния дъжд през почивните дни.

Той посъветва потърпевшите да подадат жалби в прокуратурата и да потърсят обезщетения за причинени имуществени и неимуществени вреди и допълни, че ще съдейства с адвокати, да бъдат заведени съдебни искове срещу ръководството на община Дупница.

Първан Дангов иска от Бойко Борисов, да оттегли от поста председател на ОбС-Дупница Емил Гущеров

Дангов заяви, че ще чака отговор още 20 дни на отвореното писмо до министър председателя с поставените въпроси, ако няма такъв ще го огласи публично и с още нови факти. „Не съм се скрил и няма да избягам“, заяви още Първан Дангов.
Дарик- Кюстендил