Култова дупка на ул. Цар Петър в Кюстендил
Култова дупка на ул. Цар Петър в Кюстендил / netinfo

Не им върви на живеещите на ул. "Цар Петър" в Кюстендил. Зейналата от над половин година дупка на тяхната улица, вместо да се асфалтира отново се разкопава!

"Служители на "Кюстендилска вода" отново дълбаха с багер, защото отново канализацията се била задръстила на същото място", пишат до Дарик живеещи на улицата.

За първите изкопни работи на ул. "Цар Петър" ви информирахме на 17 октомври 2008 г., когато "Кюстендилска вода" отстранява първото запушване в канализацията.

Остана дупка! Клони подсказваха на шофьорите, че ги дебне опасна яма. На 19 ноември 2008 година публикувахме любителските снимки на д- р Иван Спасов, след което служители на ОП "Чистота" запълниха дупката с баластра.

Читатели отново ни изпратиха снимки от дупката на 3 май, с надеждата тя да бъде запълнена, но не би, преди дни тя отново е разкопана и пак запълнена с баластра!.

Вярно, дупките в Кюстендил не са една и две, но историята на тази вече е комична. Последната яма, за която ни сигнализираха е пред сградата на старата полиция.