Историята на една кюстендилска дупка.....
Историята на една кюстендилска дупка..... / netinfo

За 4- ти път ви представяме една дупка. Дупка от ул. "Цар Петър" в Кюстендил. Дъждът от последното денонощие отново я направи опасна.

Без коментар! Само факти от архива!

На 19.11.2008 г.

За опасна дупка на улица "Цар Петър" сигнализира Дарик читател на сайта. В дупката е поставен един клон, който да предупреждава шофьори и пешеходци.

За изкопните работи на ул. "Цар Петър" ви информирахме на 17 октомври, когато "Кюстендилска вода" отстранява запушване в канализацията. Ямата стои незапълнена вече 1 месец!

На 03.05.2009 г.

Преди близо 6 месеца читатели на сайта на Дарик сигнализираха за опасна дупка на улица "Цар Петър" в Кюстендил. Клони подсказваха на шофьорите, че ги дебне опасна яма. На 19 ноември 2008 година публикувахме любителските снимки на д- р Иван Спасов, след което служители на ОП "Чистота" запълниха дупката с баластра. Жители от улицата, срещу заплащане по 15 лв. на ромска каруца, запълваха дупката на няколко пъти с баластра, но никой не се сеща да я асфалтира?!

За изкопните работи на ул. "Цар Петър" ви информирахме на 17 октомври 2008 г., когато "Кюстендилска вода" отстранява запушване в канализацията. Ямата стои незапълнена вече 6 месеца!

На 17.05.2009 г.

Не им върви на живеещите на ул. "Цар Петър" в Кюстендил. Зейналата от над половин година дупка на тяхната улица, вместо да се асфалтира отново се разкопава!

"Служители на "Кюстендилска вода" отново дълбаха с багер, защото отново канализацията се била задръстила на същото място", пишат до Дарик живеещи на улицата.

За първите изкопни работи на ул. "Цар Петър" ви информирахме на 17 октомври 2008 г., когато "Кюстендилска вода" отстранява първото запушване в канализацията.

Остана дупка! Клони подсказваха на шофьорите, че ги дебне опасна яма. На 19 ноември 2008 година публикувахме любителските снимки на д- р Иван Спасов, след което служители на ОП "Чистота" запълниха дупката с баластра.

Читатели отново ни изпратиха снимки от дупката на 3 май, с надеждата тя да бъде запълнена, но не би, преди дни тя отново е разкопана и пак запълнена с баластра!.

Вярно, дупките в Кюстендил не са една и две, но историята на тази вече е комична.

Вижте, снимките са от последния час. Изпрати ни ги живеещ на улицата.