Инж. Васил Маргин: Ще работя единствено за интересите на жителите на община Сапарева баня
Инж. Васил Маргин: Ще работя единствено за интересите на жителите на община Сапарева баня / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

Четирима свещеници благословиха старта на предизборната кампания на инж. Васил Маргин за кмет на община Сапарева баня, издигнат от Инициативен комитет.
„Ще работя единствено за интересните жителите на община Сапарева баня", заяви при откриване на кампанията си инж. Васил Маргин. „Искам да работя за благоденствието на жителите на община Сапарева баня, за тяхното развитие, както в личен план, така и в професионален аспект. Това мога да го постигна само с открита работа с тях. Искам да го постигна с много добре работещ екип, ако бъда избран за кмет на община Сапарева баня", допълни Маргин.


Седем партии и коалиции застанаха зад кандидатурата на инж. Васил Маргин за независим кмет на община Сапарева баня, издигнат от ИК. „Това за мен е много, защото това са 50 % от всички регистрирани листи за общински съветници в ОИК- Сапарева баня. Те със своите политически ръководства застават зад мен", каза още Маргин и допълни, че разговорите с останалите политически партии и коалиции ще продължат.


„Искам широка подкрепа, не се ангажирам партийно, нито личностно, ангажирам се само в интерес на община Сапарева баня", заяви категорично кандидатът за кмет. Той обяви, че най-важният проект, който е на първо място в програмата му е оформянето на пешеходна зона в Сапарева баня, от моста на р. Валявица до ОУ „Христо Ботев".
„Един туристически град трябва да има такава пешеходна зона, която да е спокойна, както за жителите, така и за гостите на общината", обясни Маргин.
Инж. Васил Маргин е под номер 6 в бюлетината за кмет на община Сапарева баня.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!