Бобошево
Бобошево / netinfo
Водачът на листата на Обединени патриоти в 10 МИР-Кюстендил Илиан Тодоров запозна жителите на Бобошево с основните приоритети на патриотите. Срещата започна след изпъление на националният химн на Република България.
„Не може пенсиите и заплатите на българите да са по-ниски от тези в Африка”, това е лудост”, заяви Тодоров. „При линия на бедност от 300 лв., минималната пенсия трябва да е минимум 300 лв., а всички останали пенсии да бъдат повишени незабавно. Безумно е за издръжката на едно бездомно куче в София да се харчат 200 лв. месечно, а минималната пенсия в страната ни да е 160 лв. Явно за ГЕРБ, БСП, Реформаторски блок и всички останали системни партии, кучешкият живот е по- ценен от този на българският пенсионер. Не може децата ни да робуват в собствената си държава за 500-600 лв. заплата и то при положение, че имат късмета изобщо да си намерят работа”, коментира Илиан Тодоров.

Бобошево
netinfo



Водачът на листата на „Обединени патриоти- НФСБ, Атака и ВМРО”, с №17 в бюлетината бе категоричен, че държавата е в пълен комапс.
„Изгониха децата ни в чужбина, родителите ни мизерстват. Спрете да гласувате за палачите си, за тези които 27 години грабиха народа и държавата. Пари в държава има и за пенсии, и за заплати. Ние от „Обединени патриоти” сме единственият гарант за това, че след 26 март 2017 г. доходите на българите ще бъдат увеличени”, допълни Илиан Тодоров.

Той се застъпи за това- „Циганската престъпност ще бъде изкоренена безпощадно, помощи за отглеждане на деца ще се изплащат единствено на родители със средно образование”.
„През държавната ни граница няма да премине дори един мигрант”, допълни Илиан Тодоров.

Бобошево
netinfo


Председателят на АТАКА в общинаБобошево и четвърти в листата на патриотите Райчо Цветин припомни, че на последните президенстки избори  „Обединени патриоти” са втора политическа сила в Бобошевска община. „Днес с номер 17 се борим да бъдем 1-ва сила в община Бобошево, в името на просперитета на жителите на област Кюстендил”, завърши словото си Райчо Цветин.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Дарик- Кюстендил