Гимназията по икономика и мениджмънт избира Мис и Мистър
Гимназията по икономика и мениджмънт избира Мис и Мистър / netinfo

  Конкурс за Мис и Мистър организира професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Кюстендил. В конкурса участват 20 кандидати.  По стара традиция училището организира спектакли с различна тематична насоченост.

Тази година освен изборът на Мис и Мистър, 12 март се превърна и в празник на таланта.

  За титлата се борят 20 претенденти. Журито оценява не само външността и излъчването им, но и техния интелект и таланта им да забавляват публиката.

Участниците трябва да преодолеят три кръга. В първи кръг - „Това съм аз" участниците дефилират с ежедневни облекла, а водещите на събитието представят техните интереси, стил и житейски възгледи.

 Втори кръг е посветен на таланта, в него участие взимат не само претендентите за титлата, но и много други талнтливи ученици. За пореден път ПГИМ показва, че има потенциал от можещи, знаещи и амбициозни ученици, с които се гордее.

   Докато участниците отговарят на актуални и интересни въпроси, зададени от  водещите в трети кръг, многобройната публиката взема решение, кого да удостои с титлата Мис и Мистър на публиката.

  Безпристрастното жури, което оценява участиците, е в състав: Таня Динева - директор на ПГИМ, Димитринка Стойковска, Борислав Гошев и Ивайло Карадачки -учители по икономически дисциплини, Светлана Жекова - учител по физика, Слави Йосифов - председател на Училищното настоятелство и Теодора Шопова - председател на ученически съвет.