Димитър Чукарски - от с. Скрино до концерта на Дженифър Лопес
Димитър Чукарски - от с. Скрино до концерта на Дженифър Лопес / Дима Кирилова,Дарик радио

Над 100 души от цялата област са се включили в учредителната конференция на Демократичната алтернатива за национално обединение, съобщи депутатът Димитър Чукарски. Лидер на формацията е Асен Динчев.

" Това, което имаме амбиция да направим като политическа формация е дясно- политическа консервативна формация, която да заложи на прагматизма, предвидимостта и професионализма в политиката.Защото последните години управление показаха,  че точно това липсва. Има на различни нива в администрацията хора , които се поставят дори на ръководни постове, които не отговарят на изискванията за висок професионализъм. Заради това, че те не могат да си свършат пълноценно работата  се стига до непълно усвояване от България на средства от еврофондовете", заяви Чукарски.

Той представи и съветникът от Бобошево- Гергана Виделова, която е член на контролно- ревизионния съвет на ДАНО.

 Чукарски , заедно с нея са продължили да обикалят селата в района. "Рядко се срещам с медии, но няма селско мероприятие, което да пропусна. Последно, заедно с Гергана Виделова посетихме селата Скрино и Бабино, където ни казаха, че не са виждали жив депутат", каза още Чукарски.

Той е категоричен, че всички малки населени места ще са приоритет и , че партията като консервативна формация ще залага на традиционните български ценности.

От ДАНО  залагат и на умерения патриотизъм, който не насажда омраза, а води до правенето на неща, с които да се гордеем.

Той каза, че последно се е почувствал горд, че е българин  на концерта на Дженифър Лопес.