ББЦ- Дупница преизбра Костадин Костадинов за лидер. Васил Иванов е фаворит за водач на листата
ББЦ- Дупница преизбра Костадин Костадинов за лидер. Васил Иванов е фаворит за водач на листата / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

Костадин Костадинов остава общински председател на „България без цензура". Останалата част от ръководството също бяха преизбрани единодушно на провелото се отчетно-изборно събрание. Така Лили Здравкова, Лили Христова и Васил Петров остават зам.председатели на ББЦ в Дупница. Четвърти зам.председател все още не е номиниран, съобщи на пресконференция Костадин Костадинов.
По време на събранието са номинирани и кандидати за народни представители, информира още Костадин Костадинов. Освен него, като общински председател, сред номинираните са Лили Здравкова, Христина Христова, областния председател на ББЦ Васил Иванов, както и един от националните организационни секретари Александър Димитров. „Това е човекът, който създаде структурите на ББЦ в Кюстендилска област", така го представи Костадинов.
Той допълни, че ако ББЦ се яви в коалиция, е възможно водач на листата да е представител на коалиционния партньор, но със сигурност водачът и хората в листата ще бъдат от региона. 50 % от кандидатите за народни представители ще бъдат дами, 20 % младежи.
„Най-вероятно, дупнишка организация ще подкрепи за водач на листата Васил Иванов", заяви местният лидер Костадин Костадинов.
До края на месеца предстои да се проведат отчетно-изборни събрания в цялата област, а до средата на юли областният съвет на партията ще утвърди листата с номинираните.
Предстои утвърждаване на структура „Евромайки" и на младежка структура на ББЦ. На проведеното събрание са приети 24 нови членове.