Алекс и Сашо се чувстват по- добре
Алекс и Сашо се чувстват по- добре / Влади Владимиров, архив
Алекс и Сашо се чувстват по- добре
56273
Алекс и Сашо се чувстват по- добре
Алекс и Сашо се чувстват по- добре
  • Алекс и Сашо се чувстват по- добре
  • Алекс и Сашо се чувстват по- добре

Лечението в Израел има ефект и Алекс, и Сашко се чувстват много по- добре. Това казаха пред Дарик родителите на двете болни от мускулна дистрофия деца. В края на февруари или началото на март, Алекс трябва да пътува за третия етап от лечението си. Сумата, която е необходима на семейството е около 28 000 лв.

"Хубаво е, че такава кауза може да обедини един град и толкова много хора откликват за помощ за тези две деца, те са едни от нас. Истинският мач на звездите е днес на стадиона, нищо че премиера не играе. Благодаря на областната управа и на всички граждани на Кюстендил, че помагат на нашите деца", каза майката на Сашко, Весела Ангелова. Тя сподели още, че Сашко обича да гледа футбол и се чувства все по- добре.

"Нещата вървят напред, но за съжаление с по- бавни темпове. Самото заболяване е прогресивно и изисква дълга работа, първо прогресията да бъде спряна и после да се надгражда. Продължаваме лечението в Израел, в клиника, която работи с различни заболявания от този тип. Бавно, но сигурно напредваме и дано продължим така", каза още Весела Ангелова.

Алекс и Сашо се чувстват по- добре
netinfo

"Искам да благодаря за всичко, което се прави за нас. На хората не само от общината, на хора от чужбина. В кв. "Изток" бяхме поканени на едно честито и се събраха над 100 лв., благодаря и на ромите. Алекс е все по- добре", коментира пред Дарик Гошо Лазаров, бащата на Алекс.

"Да, по- добре съм. Да, готов съм да продължа напред, за следващия етап от лечение", каза пред Дарик Алекс, който изгледа целия мач между ветераните на "Велбъжд" и "Левски", на стадион "Осогово".