32-ма делегати от ГЕРБ- Кюстендил участваха на национално събрание в София
32-ма делегати от ГЕРБ- Кюстендил участваха на национално събрание в София / ГЕРБ

32-ма делегати и гости от ПП ГЕРБ-област Кюстендил присъстваха на Третото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание в София.
Народният представител и областен координатор Кирил Калфин, кметът на община Дупница Методи Чимев и зам.-кметовете Красимир Георгиев и Крум Милев, бившият председател на ОС-Дупница Ивайло Константинов, общинските ръководители и съветници по места, кандидатът за кмет на с. Овчарци/общ. Сапарева баня/ Йордан Камджилов, както и членове на партията от областта, взеха участие в Националното събрание. То се проведе в зала 3 на Националния дворец на културата.

32-ма делегати от ГЕРБ- Кюстендил участваха на национално събрание в София
netinfo


Редовното отчетно-изборно събрание продължи малко над 4 часа, като в него участваха 1108 делегати и над 250 гости от страната и чужбина.
Сред официалните лица бяха председателят на Европейската народна партия Джоузеф Дол, председателят на Християндемократическо движение Ян Фигел, евродепутатът от групата на ЕНП и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи Аугустин Диаз Де Мера, председателят на Европейския съюз на сеньорите Ан Херманс, председателят на младежката организация на ЕНП Константинос Киранакис, председателят на Европейските студенти демократи Ева Мажевски, представителят на ООН за Ирак и ръководител на мисията на световната организация в тази страна Николай Младенов.
На събранието бяха гласувани промени в устава на партията и избрани нови ръководни органи. За председател на ПП ГЕРБ бе избран отново, с пълно мнозинство, Бойко Борисов, за зам.-председатели - досегашният такъв Цветан Цветанов, кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов.
В Изпълнителната комисия влизат, освен председателят и зам.-председателите по право, и избраните като членове: Красимир Велчев, Менда Стоянова, Томислав Дончев, Живко Тодоров, Пламен Нунев, Румяна Бъчварова и Цецка Цачева.
За членове на Контролната комисия бяха избрани Емил Радев, Десислава Танева, Александър Ненков, Цвета Караянчева, Димитър Главчев, Даниела Савеклиева и Николай Мелемов.

 

32-ма делегати от ГЕРБ- Кюстендил участваха на национално събрание в София
netinfo