Секс скандалът в хасковското механо скалъпен
Секс скандалът в хасковското механо скалъпен / Дарик-Хасково, архив
Секс скандалът в хасковското механо скалъпен
60626
Секс скандалът в хасковското механо скалъпен
  • Секс скандалът в хасковското механо скалъпен

Проверката по преписката на районна прокуратура за секстормоз в хасковската гимназия по механоелектротехника е приключила и гласи, че не са установени данни за престъпление. Това потвръди за Дарик говорителят на районната прокуратура Цвета Пазаитова.

Проверката беше срещу учителя по физика Тодор Камов. Негови ученички публично оповестиха за непристойни действия от страна на  Камов. Момичетата, най-малката от които на 14 години заявиха, че учителят ги е опипвал. В прокуратурата беше образувана проверка по сигнал от Отдел „Закрила на детето" постъпил на 12 ноември. Преписката беше по чл. 149, ал.2 от наказателния кодекс. В него се казва, че който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години. Когато блудството е извършено чрез употреба на сила или заплашване, чрез използване на безпомощното състояние на пострадалия или чрез привеждането му в такова състояние, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години. На 19 ноември преписката беше пратена до районното полицейско управление в Хасково за да се провери има ли данни за извършено престъпление. На 15 януари тази година в районната прокуратура е постъпила справката от районото управление. В нея се твърди, че на са установени данни за престъпление от общ характер. Всички страни по казуса ще бъдат уведомени за резултата от проверката и ще имат право на жалби.

Набеденият учител все още е в неплатен отпуск. Какво разказаха в ефира на Дарик радио-Хасково ученичките подали сигнал срещу Тодор Камов чуйте в звуковия файл. Те гостуваха в радиото на 19 ноември 2012 година.