Кметът на Симеоновград иска да уволни съпругата и дъщеря си
Кметът на Симеоновград иска да уволни съпругата и дъщеря си / Darik News
Кметът на Симеоновград иска да уволни съпругата и дъщеря си
47115
Кметът на Симеоновград иска да уволни съпругата и дъщеря си
  • Кметът на Симеоновград иска да уволни съпругата и дъщеря си

 

Новоизбраният кмет на Симеоновград Пейчо Стайков реши да уволни съпругата и дъщеря си от общинската администрация. Съпругата му Снежана Стайкова работи в администрацията от 29 години. Тя е главен специалист в отдел „Човешки ресурси" и работи в община Симеоновград при 8 от кметовете в последните години.

32-годишната им дъщеря Красимира от 6 г. е счетоводител във „Финансова и стопанска дирекция" на администрацияна. Ще се регистрира на трудовата борса и ще търси работа, за предпочитане- извън Симеоновград. Чуйте ги в звуковия файл.

Новият симеоновградски кмет Пейчо Стайков от днес започна ремонт на пътя-убиец, където на Великден загинаха шестима младежи, пометени от автомобил. 10 000 павета са закупени със средства от общинския бюджет, за да бъдат запълнени дупките по пътя. Решението е временно, тъй като през пролетта участъкът трябва да бъде асфалтиран, но за целта е необходимо преди това да се осигурят средства за подмяна на подземната инфраструктура. Утре в Симеоновград очакват експерти от няколко министерства, които ще търсят решение за проблема.