Катастрофа затвори пътя Димитровград- Добрич
Катастрофа затвори пътя Димитровград- Добрич / DarikNews

Временно затворен заради ПТП бе снощи път III-506: Димитровград- село Добрич, съобщи пресцентърът на АПИ. Шофьорите бяха насочвани да използват обходен маршрут през пътния възел Хасково-път I-8-Горски Извор.

Катастрофа затвори пътя Димитровград Добрич
netinfo

По първоначална информация в катастрофата са пострадали трима.  53-годишен димитровградчанин с Дачия, при движение с несъобразена скорост с пътните условия- заледен път, изгубил контрол над управлението, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в микробус Пежо, управляван от 27-годишен жител на с. Горски извор. В резултат водачът на дачията е с фрактура на лявата подбедрица и фрактура на дясна хълбочна част. Приет е в МБАЛ-Пловдив, без опасност за живота. Водачът на микробуса е с разкъсна рана на челото, разкъсна рана на ляво коляно и травма на гръден кош. Приет е за наблюдение в МБАЛ- Димитровград, без опасност за живота. Возещата се с него 53-годишна жена от с.Горски извор е с контузия на главата и лицето, охлузни рани по ръцете и контузия на гръден кош. Настанена е в МБАЛ-Димитровград, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство, информират от областна дирекция „Полиция".

Катастрофа затвори пътя Димитровград Добрич
netinfo

От началото на годината в този район това е третата катастрофа. Преди по-малко от седмица кола, с дете в нея, се обърна край пътя заради дупките по него. За щастие, засега няма жертви, коментират местните хора от с. Добрич.