Инвестиции и работни места - приоритет за ГЕРБ в Димитровград
Инвестиции и работни места - приоритет за ГЕРБ в Димитровград / netinfo
Инвестиции и работни места - приоритет за ГЕРБ в Димитровград
81934
Инвестиции и работни места - приоритет за ГЕРБ в Димитровград
  • Инвестиции и работни места - приоритет за ГЕРБ в Димитровград

С водосвет в църквата „Св. Димитър” откриха официално предизборната си кампания днес кандидатът за втори кметски мандат в Димитровград Иво Димов, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ.

12 милиона лева стари дългове бяха разплатени през последните четири години, а в Димитровград бяха инвестирани над 40 млн. лева. Това преобрази града и животът ни стана по–добър”, допълни досегашния кмет на Димитровград и кандидат за втори пореден мандат Иво Димов.

На тези избори ПП ГЕРБ е с номер 20, на предишните бяхме с номер 2. Това означава, че ще победим с 2:0 още на 25-ти октомври, каза още Иво Димов.

Децата ни трябва да се чувстват прекрасно тук, а възрастните хора да живеят спокойно, подчерта още Иво Димов.

Инвестиции и работни места  приоритет за ГЕРБ в Димитровград
netinfo

„Върнатите стари дългове и новите инвестиции доведоха до откриването на нови работни места и така се облекчи животът на съгражданите ни”, каза още той.

„Успяхме да спасим общинската болница „Света Екатерина”. Подобрихме значително инфраструктурата в общината. Изградихме уникално ново кръгово движение на две нива, като запазихме и водната кула, която е един от символите на града”, припомни Димов.

„Преасфалтиранете и нови улици са десетки квадратни километри. Направихме нови водопроводи, открихме нови работни места”, допълни Димов.

 

Най-важното е, че имаме ясни приоритети, ясна визия и ясни цели. Кметът е важен, но без екипа си и всички вас аз не мога да направя нищо”, благодари на привържениците си Димов.

В проливния дъжд Димов разпозна добър знак. „Ще ни върви по вода”, каза кандидатът за втори мандат, след като поведе импровизирано хоро пред щаба на ГЕРБ в Димитровград. По късно пред активисти и граждани беше представена съветническата листа на ГЕРБ и кандидатите за кметове в малките населени места в общината.