И МВР в помощ на Ники. Министър Бъчварова- патрон на благотворителен концерт в Хасково
И МВР в помощ на Ники. Министър Бъчварова- патрон на благотворителен концерт в Хасково / МВР-Хасково

Благотворителен концерт за Ники, 16-годишната ученичка, дъщеря на загинал полицай от Хасково, която страда от Сарком на Юинг и за лечението й са необходими средства, организират Министерство на вътрешните работи, Националният синдикат на гражданската администрация към МВР със съдействието на музикална компания „Пайнер”. Патрон на благотворителната инициатива ще е министър Румяна Бъчварова.

През изминалите месеци обществеността в Хасково и региона събра пари за лечението на Ники в чужбина, които обаче са недостатъчни. Затова на 27 февруари, от 16 часа, под патронажа на вътрешния министър Бъчварова, в хасковската зала „Дружба” ще се проведе концерт с мотото „Да полетим с белите лястовици”. В него ще участват: Детски танцов ансамбъл „Юначе”- Хасково, Фолклорна група „Росна китка” от с.Радомирци, Ансамбъл „Златна Тракия”-Хасково, Спортен клуб „Рона” и изпълнителите Христо Косашки, Гергана Тодорова, Милица Тодорова и „Гласът на България” – Анна Пешева.

И МВР в помощ на Ники Министър Бъчварова патрон на благотворителен концерт в Хасково
netinfo

Желаещите да закупят покани могат да го направят в стая № 9 в ОДМВР-Хасково или пред зала „Дружба” в деня на концерта, уточняват от пресцентъра на МВР в Хасково.

Сметка в Пощенска банка:

BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

Росица Вълкова Ленкова