Фирми търсят над 40 шофьори, други 20 стъклари
Фирми търсят над 40 шофьори, други 20 стъклари / netinfo

43 свободни работни места за шофьори обявява тази седмица Бюро по труда в Хасково. 30 от местата за водачи са за таксита, 12 в международния превоз.

И тази седмица 30 са търсените работнички за лепене на хартиени торбички, 20 са работниците в сладкарски цех, които могат да започнат работа. За сервитьори в края на летния сезон има 10 места, толкова са и за готвачи и работници в кухня. 3 бармани и 5 шивачки също могат да започнат работа.

Работни места за висшисти на пазара на труда в Хасково са разнообразни. Двама са специалистите в Отдел „Качествен контрол”, които могат да започнат работа по образованието си, търси се още един Директор по качеството и Управител на склад. По едно свободно място има обявено за търговски представител и счетоводител.

Най- търсени са среднистите със специалност. По 2 места има за електромонтьори и електрончици. Търсят се още електротехник и четирима техника „Съобщителна техника”.

Свободни места за среднисти има още 9 за сметосъбирачи, 8 за общи работници, 6 за мебелисти и 5 дърводелци. 11 са търсените продавачи и продавач- консултанти на петролни, хранителни и сладкарски продукти.

Общо 288 свободни работни места има обявени тази седмица в листинга на Бюро по труда в Хасково.