/ iStock/Getty Images
Двама нови заместник-кмета и двама управители на общински предприятия стават от утре част от екипа на кмета на община Хасково Станислав Дечев. Той представи назначенията на пресконференция днес, предава БТА.

Хасковският административен съд потвърди избора на общински съветници в Димитровград

Представителят на ПП "Българе" Мария Вълчева ще е заместник-кмет с ресор "Социални дейности, култура, спорт и младежки дейности". Общинският председател на ДПС Танер Емин поема направлението "Земеделие и трансгранично сътрудничество".

В Димитровград досегашният кмет Иво Димов от ГЕРБ е избран на първи тур с 54,52 процента

Общинското предприятие "Спорт и отдих" ще бъде ръководено от Гергана Кючукова, която вече е била заета в сектора. Щерю Янев ще бъде управител на предприятието за чистота, озеленяване и комунални дейности "Екопрогрес". Той е заемал поста и преди сегашното назначение.

Кметове и съветници от четири хасковски общини положиха клетва

На журналистически въпрос за избора на партньори от други политически сили в ръковоството на администрацията кметът Станислав Дечев /ГЕРБ/ отговори, че при разговорите с ДПС и "Българе" след вота са били установени много общи позиции по въпросите относно бъдещатата политика за управление на общината и развитието й като по-добро място за живеене.
БТА