Благотворителен концерт и #жороспаси в помощ на 2-годишната Иванина
Благотворителен концерт и #жороспаси в помощ на 2-годишната Иванина / Личен архив на семейството

Доброто продължава: #жороспаси подкрепя малката Иванина и нейното семейство. Вчера детето бе оперирано в Истанбулска клиника с цел премахване на клапа, заради хидроцефалията. Същинската операция за отстраняване на тумора в мозъка тепърва предстои. Тази животоспасяваща операция ще бъде поета на 100% от Фонда за лечение на деца в чужбина. Предоперативните грижи и следоперативното възстановяване обаче, също струват много пари. Част от тях кампанията  #жороспаси вече осигури- 30 000 лева бяха прехвърлени на сметката на бащата на Иванина преди заминаването на семейството за Истанбул. Тези пари дарихте вие за лечението на журналиста Жоро Христов. В последствие съпругата му прехвърли събраните в специално създадената за набиране на дарения сметка средства, за да бъде спасена 2-гfдишната Иванина.

За да бъде обаче тя напълно излекуванаа и да се завърне здрава в България, са нужни още финанси. Затова близки и приятели на семейството организират БЛАГОТВОРИТЕЛЕН концерт в Минерални бани на 16 юли от 20,30 часа на сцената в центъра на курорта.

#жороспаси призовава всички, които могат да помогнат, да се включат в кампанията за набиране на средства за малката Иванина.

Освен на концерта, дарения могат да бъдат направени и в благотворителните кутии, поставени в: хранителен магазин ,,Фамилия" кв.“Орфей“, магазин "Бест Аро"-комплекс „Веспрем“, магазин "Роулинг" под общежитията, парфюмерия на „Веспрем“ до детския магазин за дрехи, хранителен магазин "Дент" на „Веспрем“, Chillout park cafe, пицария Uno Piu, бензиностанция "Вито 22" и Бистро "Вип" в Димитровград.

Банков превод с дарение можете да направите по сметка на името на бащата:

Иван Демирев Иванов

Банка ЦКБ

IBAN: BG14CECB979040C1845200

BIC: CECBBGSF