/ Снимка: Дарик, архив
4-годишно дете и 59-годишен мъж са с опасност за живота след пътен инцидент в землището на с. Българска поляна в посока от Тополовград към Харманли.

Автомобил блъсна моторист в Симеоновград

Поради несъобразена скорост, 18-годишно момче от Любимец с лек автомобил „Опел“, при навлизане на ляв завой, се е ударил в дърво. Той е с контузна рана на главата.

В колата са пострадали 59-годишен мъж с фрактура на ребрата, гръдната кост и наранен бял дроб, 59-годишна жена, която е с гръдна травма, но без опасност за живота и 4-годишно момче, с контузна рана на главата и гръдния кош. Детето и мъжът, за които има опасност за живота, са транспортирани в пловдивската болница. 

С опасност за живота е откаран в МБАЛ-Пловдив и пешеходец. Пияният мъж бил ударен от автомобил в 3,40 часа на второкласен път между селата Жълти бряг и Книжовник. 40-годишният пешеходец от с. Гледка, поради употреба на 2,07 промила алкохол, се движил по осевата линия на пътното платно, където е бил ударен от лек автомобил „Форд“, управляван от 62-годишен хасковлия.

Шофьор блъсна старец в Хасково

Тази сутрин, на улица „Ханска“ в Харманли е станало произшествие с мотоциклет „Ямаха“, шофиран от 16-годишно момче. При избиране на скоростта на движение, водачът е загубил контрол и сее ударил в задната броня на движещ се пред него лек автомобил „Рено“, управляван от 59-годишен мъж. От удара е пострадал мотоциклетистът, който е с охлузни рани на гърба и лявата ръка.