1000 порции боб с тиква и царевица приготви на площада в Димитровград майстор-готвачът Иван Звездев.
Булфото
Демонстрацията бе част от организираната за 12-ти път Коледна трапеза, която събра десетки участници и гости.
Булфото
На нея бяха показани автентични ястия, типични за празниците по Коледа. В кулинарния конкурс тази година бяха изложени 197 ястия от 160 участници.
Булфото
Обредни, солени и сладки пити, баници, постни и месни ястия, сладки изкушения, коледни мезета, бяха част от представените от участниците вкуснотии. Всеки от тях пази стари рецепти за приготвянето им, предавани от поколение на поколение.
Булфото
Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня