104 са свободните работни места. 15 за висшисти
104 са свободните работни места. 15 за висшисти / netinfo

Все още се търсят 10 машинни оператори шиене със средно или основно образование, като има и 6 позициите за шивачи с основно образование. По 5 са свободните работни места за: бродировачи, сервитьори, за работници ръчни операции и оператори на машини в обувно производство и за кредитни консултанти. По 4 свободни позиции има за: работници хлебопроизводство, работници  сладкарско производство, патрул в служби за сигурност/СОД/ и оператори на дървообработваща машина.

15 са местата за хора с висше образование, като за  е допустимо и средно- технически секретар с турски език, двама кредитни консултанти, трима финансови и двама техник-механик съобщителни и свързочни съоръжения . Специалност „Медицина” е изискването за лекар (фелдшер), магистър филолог- за позицията на технически сътрудник преводи, „Икономика” за счетоводител, ХВП за технолог и отлични компютърни познания, CAD програми, 3D за технически сътрудник.

 

На трудовата борса в Хасково търсят още: асистент за офис, монтажници, оператори на машини, бояджии, шофьори, готвачи, работници за автомивка и др. Вижте пълния списък със свободните работни места за тази седмица:

104 са свободните работни места 15 за висшисти
netinfo