Димитровград, благотворителна вечеря
Димитровград, благотворителна вечеря / Дарик радио, Хасково
1 034 лв. за младите димитровградски таланти Кристин Стефанова и Ивайло Костов събра благотворителната вечеря, която бе организирана за втора поредна година от Теос Маг и Петя Миткова. Снощи в местен ресторант по 517 лв. получиха за подготовката си състезателят по джу джицу Ивайло Костов и гласовитата Кристин Стефанова. Събраните средства са от продажбата на покани за вечерята на стойност по 10 лв. и от дарителската урна.

Димитровград, благотворителна вечеря
Дарик радио, Хасково

Безвъзмездно в програмата на благотворителната вечер се включиха димитровградчанките от дует "Мания" Даниела и Юлия и естрадният изпълнител Илия Ангелов. Даниела и Юлия заявиха, че винаги са готови да подкрепят благотворителни каузи, не само в родния си град. След завръщането на Даниела от Америка, където тя живя и работи повече от 10 години, това е второ благотворително участие на двете сестри в родния Димитровград. Неотдавна те се включиха в организацията на концерт за набиране на средства за завършване на манастира с аязмо „Св. Мина“ в местността Дурхана.

Димитровград, благотворителна вечеря
Дарик радио, Хасково

И догодина благотворителното начинание ще е в подкрепа на талантливи димитровградски деца, обявиха в края на благотворителната вечер организаторите й. Миналата година бяха събрани 1 532 лв. за подготовката на младия състезател по културизъм Светлин Николов.