1 480 лв. от бридж турнира за #спасижоро
1 480 лв. от бридж турнира за #спасижоро / netinfo

Сумата от 1 480 лева беше събрана на организирания от Клуб по спортен бридж "Хасково" благотворителен бридж-турнир в подкрепа на колегата Жоро Христов. В състезанието се включиха 16 двойки, като задължителната такса за участие беше 20 лева на двойка. Така само от регистрацията бяха събрани 320 лева за каузата. В кутията за дарения бяха събрани още 530 лева, а с решение на ръководството на хасковския бридж клуб са дарени 300 лева от касата му.

1 480 лв от бридж турнира за #спасижоро
netinfo

 

Благодарение на светкавичната реакция на вицепрезидента на Българската бридж федерация Теню Тенев, който е треньор на младежкия национален отбор, на турнира в Асеновград миналия уикенд са събрани още 330 лева. Така общата сума за каузата #спасижоро от играчите и феновете на спортния бридж в Хасково и страната стана 1 480 лева. Десетки хора от бридж средите подкрепят Жоро, чието хоби е спортният бридж. Поради невъзможност да дойдат в Хасково, те заявиха, че ще се включат в набирането на средства по двете сметки на кампанията. 5 550 лв. е събаната до тази сутрин по сметките сума.

1 480 лв от бридж турнира за #спасижоро
netinfo

Организаторите на благотворителния турнир заявяват искрената си благодарност към всички, които подкрепиха Жоро. Специални благодарности отправят и към КСБ "Хасково" и към другия хасковски клуб КСБ "Радков". Благодарим и за подкрепата на нашите приятели и колеги от КСБ "Димитровград", Бридж клуб "Хеброс"-Харманли и СК "Бридж клуб Боровете" от Любимец.
Вашият благороден жест е и огромна морална подкрепа за Георги Христов, посочват организаторите на благотворителния турнир.
1 480 лв от бридж турнира за #спасижоро
netinfo