Всички пътища са почистени и нормално проходими
Всички пътища са почистени и нормално проходими / netinfo
Проходът “Шипка”, както и пътищата за Севлиево, Дряново, Трявна и Узана са нормално проходими при зимни условия. Пътните настилки са заснежени, почистени и опесъчени. Видимостта е добра.

Снежната покривка в централната градска част е 2-3 см, температурата на въздуха в Габрово е -6°, влажността на въздуха 86 %. Времето е ясно. Температура на въздуха на връх Шипка и Узана е минус 6°. Снежната покривка там е съответно 50 и 25 см. По опесъчаването в града работят две машини.

Поради ремонт днес от 9 до 17 часа без вода ще останат бул. «Могильо» 59 и частично улиците «Зелена Ливада» и «Прохлада».

Днес ще преобладава облачно време. Около обяд от северозапад ще започне да нахлува студен въздух. На много места ще превали сняг. Като количество валежите ще бъдат незначителни. Максималната температура ще бъде около плюс 3°.

В планината ще преобладава облачно време. Билата и върховете ще са в мъгла. На места ще превали сняг. Ще духа умерен, по билата и върховете и силен вятър от запад-северозапад. Очаквана най-висока температура на 1200 метра - около минус 3°, а на 2000 метра - около минус 7°.