Футбол
Футбол / Дряново
В Дряново завърши футболния фестивал за девойки до 12 години. Осем отбора от страната, отборите на ФК „Севлиево Лейдис”, ФК „Пълдин” от Пловдив, ФК „Светкавица” село Градежница, ФК „Янтра 2013” от Габрово, ФК „Света София” от София, ФК „Екомет 90” от Пловдив, ФК „ЕЛ ПИ Супер Спорт” от София и ЖФК „Варна” от морската столица,  премериха сили на зеления килим на стадион „Локомотив”, в града на Кольо Фичето.                                                                                 
Участваха най-добрите отбори на България, във финалите на държавното първенство което се проведе при перфектна организация на стадион „Локомотив” във футболно Дряново. В тридневната надпревара, след изключително интересните и оспорвани мачове, до финала достигнаха отборите на ФК „ЕЛ ПИ Супер Спорт” – София и ЖФК „Варна”.                

След като не си отбелязаха голове в редовното време, варненки победиха при дузпите с 2:1, вдигнаха купата и се окичиха със златните медали. На трето място се класира отбора на ФК „ЕКОМЕТ 90”от град Пловдив, които в малкия финал се наложиха над отбора на ФК „Света София” от София с 3:2.                                                                                              

При индивидуалните награди призове грабнаха:                                       
Купата за най-добър вратар, вдигна Лили Димитрова от ЖФК „Варна”, най-добър защитник, бе отличена Янка Демирова от ФК „Света София” от София, за най-добър нападател бе отличена Ралица Сотирова от ФК „ЕЛ ВИ Супер Спорт” също от София, а наградата за най-техничен състезател спечели Йоана Милева от ФК „ЕКОМЕТ 90” от Пловдив.                                                                 

Отборите бяха настанени в „Парк Хотел Дряново”.                                    

Висока оценка, за създадената организация от домакините на турнира -  ФК „Боруна” с.Царева Ливада и ФК „Локомотив” Дряново.                         

„За нас е голямо удоволствие и лесно се работи с професионалисти, като Валентин Христов и Тодор Георгиев/Теди Джорджо/ и мениджъра на „Парк Хотел Дряново”- Атанас Папазов”, заявиха Александър Шатровски – секретар на АФЛ на БФС, Тодор Праматаров – от АФЛ на БФС и Георги Трендафилов – Председател на ОС на БФС Габрово.