Снимка: ДТ „Рачо Стоянов"
Снимка: ДТ „Рачо Стоянов" / Театър „Криле“ гостува на габровска сцена с постановката „Брачни безумия“
Театър „Криле“ гостува на габровска сцена с постановката „Брачни безумия“ от Алексей Кожухаров на 4 април, четвъртък, от 19.00 часа. Представлението е направено по „Пижама за шестима“ на Марк Камолети.
 
Ще се потопите в познатата, обичайна ситуация на брачните изневери, когато и двамата съпрузи си имат по някой „друг“. Необичайното е когато четиримата се окажат по едно и също време под един покрив. Безумната ситуация ще Ви зареди с много неподправен смях, който допълнително ще бъде засилен от една готвачка и ревнив съпруг.
 
В ролите ще видим познатите от телевизионния екран и театралните сцени Милица Гладнишка и Милена Маркова – Маца, Жанет Миовска, Симеон Владов, Николай Тодоров и Божидар Минков.
 
Сценографията е на Георги Георгиев, костюмите са дело на Сърджан Кръстевски, а музикалната картина е от Алексей Кожухаров.
 
Не пропускайте постановката „Брачни безумия“ – 4 април, 19.00 часа, сцена на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово. С любовта шега не бива, но понякога тя си прави шеги с нас – влюбваш се в този, който не трябва и срещаш другия когато не трябва.