Стефан Валеков спечели голямата награда Уикенд за двама от автоцентър ВЕКО ОЙЛ”  - Габрово
Стефан Валеков спечели голямата награда Уикенд за двама от автоцентър ВЕКО ОЙЛ” - Габрово / netinfo

В празнична обстановка, в навечерието на Рождество Христово, Автоцентър "ВЕКО ОЙЛ" ЕООД посрещна участниците в организираната през годината промоционална кампания за всички клиенти, използвали сервизни услуги.

Промоционалната кампания бе проведена в 4 включваше:

  • Смяна на масло и консумативи на преференциално ниски цени: м. април май;
  • 15% отстъпка на премиум масла: м. юни-август вкл.
  • 10% отстъпка от стойността на извършените ремонти и вложените резервни части на  стойност не по-малка от 10.00 лв. за периода септември, октомври;
  • 10 % отстъпка от стойността на зимни гуми с безплатен монтаж октомври, ноември.
Стефан Валеков спечели голямата награда "Уикенд за двама" от автоцентър "ВЕКО ОЙЛ  - Габрово
netinfo

В присъствието на нотариус Анна Цонева бе изтеглена и връчена голямата награда „УИКЕНД ЗА ДВАМА” на стойност 600 лв. Тя бе спечелена от Стефан Христова Валеков, който е клиент на автосервиза от самото му създаване. На въпроса защо посещава сервиза на "ВЕКО ОЙЛ" той отговори:

„Доволен съм, харесва ми, бързо ми обслужват колата”.

Партньрът на фирмата ЗАД "АРМЕЕЦ" в лицето на техният регионален представител Анелия Тодорова, предостави на един от участниците в кампанията награда застраховка „ЖИВОТ НА ПЪТЯ”.

За всички присъстващи бяха подготвени празнични изненади - талони за безплатно сервизно обслужване, талони с 10 % отстъпка от всички сервизни услуги и консумативи за 2015 г., рекламни тениски, а с пожелание за Спорна и успешна Нова Година, всички присъстващи получиха подаръци - продукти с марката VEKO.

"ВЕКО ОЙЛ" има традиция в кампании с грижата за сигурността и спокойствието на клиентите си и за първи път организира този тип промоционални кампании, която смята да превърне в традиция.

Стефан Валеков спечели голямата награда "Уикенд за двама" от автоцентър "ВЕКО ОЙЛ  - Габрово
netinfo