Снимка:
Снимка: / Пред Дечкова къща продължава Нациолания фестивал „С песен на сърцето
Пред Дечкова къща продължава Националния фестивал „С песен на сърцето". Присъединете се към събитието, за да преживеете приятно и емоционално този ден. За да нахлуе спомен в съзнанието Ви, сърцето Ви да се изпълни с тиха и приятна носталгия от чувствата, които са Ви владели преди време. И които може да Ви завладеят отново.
 
С песен на сърцето

Пред Дечкова къща продължава Нациолания фестивал С песен на сърцето. Присъденитете се към събитието, за да преживеете приятно и емоционално този ден. За да нахлуе спомен в съзнанието Ви, сърцето Ви да се изпълни с тиха и приятна носталгия от чувствата, които са Ви владели преди време. И които може да Ви завладеят отново.

Публикувахте от Регионален исторически музей Габрово в Събота, 22 юни 2019 г.
В събота, 22 юни, пред Дечковата къща бе дадено началото на десетото юбилейно издание на Националния музикален фестивал „С песен на сърцето“, посветен на старата градска песен. Тази година в него се изявят над 200 участника от 21 състава. Наред с груповите изпълнения габровци и гостите на града могат да се насладят на 5 индивидуални изпълнители и 4 дуета.

В събитието вземат участие формации от Габрово, Трявна, Севлиево, Дряново, Велико Търново, Лясковец, Свищов, Горна Оряховица, Царева ливада, Арбанаси, Тервел, Исперих, Плевенско, Сливенско, Шуменско, Казанлъшко и други.
 

Над 200 участника в десетото издание на Националния музикален фестивал „С песен на сърцето“. В събота, 22 юни, от 10.00 часа пред Дечковата къща ще бъде дадено началото на десетото юбилейно издание на Националния музикален фестивал „С песен на сърцето“, посветен на старата градска песен. Тази година в него ще се изявят над 200 участника от 21 състава. Наред с груповите изпълнения габровци и гостите на града ще могат да се насладят на 5 индивидуални изпълнители и 4 дуета. В събитието ще вземат участие формации от Габрово, Трявна, Севлиево, Дряново, Велико Търново, Лясковец, Свищов, Горна Оряховица, Царева ливада, Арбанаси, Тервел, Исперих, Плевенско, Сливенско, Шуменско, Казанлъшко и други.

Публикувахте от Дечкова къща/Dechko's house в Събота, 22 юни 2019 г.