Нека Новата година донесе на всички нас здраве, много радост, повече късмет и вяра
Нека Новата година донесе на всички нас здраве, много радост, повече късмет и вяра / Община Габрово

Поздравление на кмета на община Габрово Таня Христова послучай Новата 2015 година!

"Скъпи съграждани,

Нека Новата година донесе на всички нас здраве, много радост, повече късмет и вяра, че 2015 ще е по-добра, по-благодатна и по-богата.

Нека тази година, в която ще честваме 155 години от обявяването на Габрово за град и 180 години от основаването на Априловска гимназия, си припомним с гордост за постигнатото от предците ни.

Нека това ни вдъхне сили и самочувствие заедно да градим бъдещето на децата си и заедно да работим за благоденствието на града ни.

Да не забравяме, че успехът следва смелите и дръзките, предприемчивите и инициативните, но постигането му става само с любов, труд и постоянство.

Да не забравяме да бъдем състрадателни и да помогнем на тези, които се нуждаят от подкрепа, да мислим за всички около нас като за близки хора. Само така общността ни ще бъде силна, будна и творяща.

Габрово е благословен град, защото е имал, има и ще има будители, благодетели, творци, учени и индустриалци, които ще го развиват и водят напред, с мъдрост, доброта и воля, за да пребъде като културен, просветен и икономически център на България!

Честита и щастлива Нова година на всички габровци!"

Таня Христова

Кмет на община Габрово