Народният представител от БСП Ивелин Николов разочарован от случващото се в обществен план
Народният представител от БСП Ивелин Николов разочарован от случващото се в обществен план / Дарик Габрово, архив
Народният представител от БСП Ивелин Николов разочарован от случващото се в обществен план
36521
Народният представител от БСП Ивелин Николов разочарован от случващото се в обществен план
  • Народният представител от БСП Ивелин Николов разочарован от случващото се в обществен план

 

Народният представител от БСП Ивелин Николов раздели на две изминаващата 2010 година. ''В обществен план съм изпълнен с разочарование от случващото се около мен. Визирам отговорността на някои политици, професионализма им и желанието да се работи за държавата. В личен план годината бе успешна, най-вече заради семейството ми и взаимоотношенията в него. Много ме зардва фактът, че вестникът, който ръководя все повече се търси. Удовлетворен съм и от работата ми с многото млади хора, които срещнах в различните университети и институти. Не трябва да пропусна разбира се и това, че тази година сключих граждански брак'', каза Николов.

Николов маркира няколко неща, които са били направени през годината в полза на избирателите. ''На първо място осигурихме нова техника за Габровската болница, продължаваме акцията за ремонт на Дряновската гара, както и защитаваме хората по отношение на техните условия на труд'', съобщи още той.

Николов съжали, че през годината не са били приети някои негови предложения в областта на законодателството, академичното развитие и образование. ''Не ми стигнаха сили и възможности да разреша някои от случаите на граждани, които са идвали в моята приемна. Съжалявам и за това, че хората от малки населени места няма да могат да избират кмет'', допълни Ивелин Николов.  

Подробностите в прикачения файл