пожарна
пожарна / БГНЕС, архив
Екип от габровски пожарникари взе участие в потушаването на големия пожар, възникнал в месокомбината във Велико Търново. Тримата огнеборци са се включили в борбата с огъня малко преди 20:00 часа снощи.
 
 

Гори месокомбинат край Велико Търново. На живо предава Martin Georgiev Подробности за пожара четете ТУК: http://bit.ly/2izPBu6

Публикувахте от Новините на NOVA в 6 ноември 2017 г.

 Малко преди полунощ огънят бе локализиран, гасенето продължава. В действията по погасяване на пожара са се включили 12 пожарни екипа и автомеханична стълба.
 
Целият свободен от дежурство състав, заедно с огнеборци от Габрово, Горна Оряховица, Павликени, Полски Тръмбеш, Свищов и Елена, също са били терен и са се включили в потушаването на огъня.
 

Пожар избухна в двора на габровско училище
 
Последното денонощие не мина без инциденти и в област Габрово. В 21:45часа е получено съобщение за запалени сухи треви и храсти на ул. „Украйна” в Трявна. При пожара няма нанесени материални щети. При ликвидирането на произшествието са участвали един противопожарен автомобил и трима пожарникари.

Злонамерен подаде лъжлив сигнал за пожар на спешния телефон 

По обяд вчера е горял фургон в село габровското Враниловци. Пострадали хора няма. Нанесени са материални щети, унищожено е имущество.  

Спипаха младеж, подал лъжлив сигнал за пожар

Лъжлив пожар в НАГ, помощник-директор от Дряново търси защита от дискриминация