/ Eridan
Една от най-успешните български рок групи ще завладее сцената на 30 август
Eridan ще забият в първата вечер от Третия национален рок фест „Хоталич“-Севлиево‘ 2019, който ще събере феновете на рока на 30 и 31 август.

Създадена преди 18 години, днес Eridan е една от най-добрите и успешни рок групи в България, която не спира да радва феновете си с нови албуми и редица участия. На рок феста в Севлиево ще покорят сцената с най-обичаните си песни, хитове и нови парчета.

Във видео обръщение специално за рок фест „Хоталич“ те канят всички свои почитатели и феновете на рока на 30 и 31 август край стените на крепостта. „Ще ви очакваме на 30 август край крепостта „Хоталич“ край Севлиево“, се казва във видеото на бандата.

Вижте видеото тук.

През последните няколко години Eridan зарадваха феновете си с два самостоятелни албума “Пътят към прозрението” през 2014 и “Време разделно” -2016. В момента те работят по записа на третия си албум, от който вече пуснаха първия сингъл - страхотната балада “Вълшебен свят” - песен, която ще звучи и край Севлиево на 30 август.

Odd Crew ще бъде участник в Третия национален рок фест „Хоталич“ - Севлиево‘ 2019

В световен мащаб групата работи успешно със световни рок звезди като Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple), Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, Hardline) и Ronnie Romero - лично избрания от Ritchie Blackmore нов вокал на Rainbow! Johnny Gioeli пък официално пред медиите определи групата така: „Eridan... това е перфектната банда!“.

Севлиевската група Bazooka Giganta открива третото издание на рок фест „Хоталич“

Eridan подготвя изненади за феновете си и за фестивала в Севлиево, а настроението е гарантирано. Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“. 30 и 31 август - Севлиево. Входът е свободен.