/ Odd Crew
Odd Crew – една забележителна рок и метъл група ще бъде участник в Третия национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019, който ще се състои на 30 и 31 август край Севлиево. В специално видео обръщение членовете на групата канят всички свои фенове и почитателите на рок музиката на третото издание на фестивала.

„Искаме да ви поканим на 30 август на нашето шоу край стените на крепостта „Хоталич“ в Севлиево. Ще се радваме да се видим там“, призовава в обръщението си бандата.

Odd Crew е зрелищна група, която превръща всяка своя песен в хит. Четиримата ѝ членове свирят заедно от деца и са екип както на сцената, така и извън нея. Създават групата си през 1998 г. и почти веднага започват да издават албуми. Участват в множество концерти като бенд зад Васко Кръпката, който е баща на барабаниста – Боян Георгиев – Бонзи.

Група Конкурент представят новия си албум на рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019

В музиката им се усеща влиянието на великите световни групи, а в същото време стилът на Odd Crew се отличава. През 2018 година те издадоха свой акустичен албум - нещо ново и различно за тях, а през март тази година беше и акустичното им турне.

Севлиевската група Bazooka Giganta открива третото издание на рок фест „Хоталич“

Всички фенове на рока ще могат да чуят на рок фест „Хоталич“ някои акустични парчета на групата и най-големите им хитове, сред които Two Steps to Hell, Dust in My Eyes, Same Old Me и много други.   

Рок фест „Хоталич“ събира феновете на 30 и 31 август в Севлиево

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“. На 30 и 31 август край Севлиево! Входът е свободен.