/ iStock/Getty Images
Студенти имат възможност да се включат в доброволчество в Ботаническата градина в Балчик септември тази година.

Младежите имат възможност да окажат помощ в ежедневната работа по поддържане на растителните колекции и посрещането на многобройните гости на градината. Позициите са обявени от Балканския екологичен център на Университетските ботанически градини у нас и са насочени към студенти от СУ „Св. Климент Охридски“.

Черноморската ботаническа градина предоставя възможност за настаняване на двама доброволци. Работата ще се организира за 7-дневен период и включва дейности, които са в уменията и компетентностите на доброволците.

"Двореца" в Балчик открива Лятна сцена за музикалната класика

Те ще имат невероятната възможност да съчетаят лятната ваканция с удовлетворението да помогнат в работата на едни от най-атрактивните места в страната, да прекарат 7 дни с приятели в обстановката на екзотични растения, морето и много туристи, да научат нещо ново без лекции и упражнения и да направят нещо ново в живота си, за което да разказват на своите приятели.

За да се присъединят към инициативата, е необходимо да се попълни формуляр за доброволчество и да се изпратите на адрес: ohan@chem-unisofia.bg. Освен в Ботаническата градина в Балчик е създадена възможност за доброволчество и за Университетските ботанически градини в София и Варна. Срокът за подаване на заявленията е до 31 юли.
Агенция "Фокус"