Откриха Спартакиадата на нотариусите
Откриха Спартакиадата на нотариусите / Албена

Председателят на Националната камара на нотариусите Димитър Танев откри третото издание на Спартакиадата на нотариусите, която се провежда в Албена. В спортната проява участват близо 150 нотариуси от три държави - България, Полша и Украйна.

„За мен е огромно удоволствие отново да бъда в Албена. Сигурно сме единствената юридическа гилдия, която е напуснала кабинетите си, за да организира една подобна проява. Спартакиадата ме връща години назад, когато всички работещи спортувахме, създавахме приятелства. Това са прекрасни спомени. Догодина имаме амбицията в състезанията да се включат и колеги от Русия, Турция и др. страни", заяви Танев, след което влезе в спортната зала и с играта си подкрепи един от волейболните отбори.

Нотариусите ще премерят сили в 6 вида спорт - футбол, волейбол, тенис, тенис на маса, плуване и лека атлетика. Спартакиадата е организирана от Регионална нотариална колегия - Варна, и Националната камара на нотариусите. Призьорите ще получат медали и купи, а Албена за втора поред година е избрана да домакинства на спортния форум.