Голям интерес към съвместните концерти на ПФА Добруджа и ансамбъл Филип Кутев
Голям интерес към съвместните концерти на ПФА Добруджа и ансамбъл Филип Кутев / netinfo

Има голям интерес към планираните за 9 и 10 март съвместни концерти на ПФА”Добруджа” и Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”. Спектаклите ще се състоят в зала Добротица в Добрич и са по идея на мениджъра на НФА”Филип Кутев” Николай Падалски. За първите 6 часа от обявяването на концертите са продадени над 300 билета, каза пред Дарик Стоян Господинов – художествен ръководител на ПФА”Добруджа” и на детската танцова студия към ансамбъла, която също ще вземе участие в спектаклите.

По думите му такова фолклорно шоу досега не е правено в Добрич. Добричкият ансамбъл и детската студия подготвят програма от около час и 10 минути, която ще включва добруджански и тракийски танци и песни. НФА “Филип Кутев” ще представи шопски и пирински мелодии и танци.

Билетите за концертите се продават лично от Николай Падалски. За връзка с него може да се потърси нашият ансамбъл, а предоставянето на билетите е безплатно с куриерска фирма на посочен адрес. Последната седмица преди концертите билети ще се продават и пред читалище “Йордан Йовков”, но само ако останат.