Десет сърца полетяха в небето за откриването на Мосю Бриколаж в Добрич
Десет сърца полетяха в небето за откриването на Мосю Бриколаж в Добрич / netinfo
Десет сърца полетяха в небето по случай официалното откриване на десетия магазин от веригата МОСЮ БРИКОЛАЖ в Добрич. Лентата на най-новия комплекс с решения и идеи за дома преряза зам. кметът на Добрич г-н Иван Колев, изпълнителният директор на „Доверие-Брико” Андрей Евтимов и г-н Буше – президент и изпълнителен директор на Mr.Bricolage SA. Те заедно с останалите официални гости имаха удоволствието да са сред първите посетители на магазина и да разгледат колекцията от стоки и услуги, които от днес ще са на разположение на жителите на Добрич и областта.

Инвестицията за изграждането на съоръжението е в размер на 7,2 милиона лева, открити са 50 нови работни места. Под един покрив в новия магазин са събрани над 35000 стоки за дома и градината, разпределени в 8 продуктови района – железария, инструменти, електричество, баня, декорация, дърво, строителство и градина. Освен многообразието от продукти и решения, от квалифицираните консултати в Мосю Бриколаж може да получите професионален съвет и идея как да направите по-уютен вашия дом.

Екипът на магазина не крие своите амбиции да се превърне в „сърцето на всяка къща” и да помогне на възможно най-много домакинства да направят правилния избор.

По случай откриването на магазина стратира и промоцията “5 дни – 5% отстъпка”, която дава възможност на всеки клиент да пазарува от 29 ноември до 3 ноември с 5% отстъпка.