бизнес обучение
бизнес обучение / netinfo
Информационна среща по проект "Предприемачеството - пряк път към успеха" ще се състои в Силистра от 14.00 часа в залата на Областния информацинен център. подобни срещи са предвидени и в градовете Свищов, Разград, Русе, Габрово, Велико Търново и Елена.

Събитията предществат предстоящите обучения и лични консултации, които ще стартират в първата половина на 2019 г. и по време на които доказани експерти ще помогнат на участниците да направят своите първи стъпки в бизнеса. Организатори на срещите са Русенска търговско-индустриална камара и Българо-румънска търговско-промишлена палата.

Експертите ще запознаят обучаемите с методи за привличане на капитал, финансово планиране и управление на разходите, маркетинг и неговите онлайн измерения, бизнес иновации, правни въпроси. Акцент ще бъде поставен върху изготвянето на бизнес план и представянето му пред потенциални инвеститори.След успешното завършване на курса, всички участници  ще получат сертификат за премината подготовка по предприемачество  и експертна помощ за реализация на бизнес идея.

Проект "Предприемачеството - пряк път към успеха" се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".