Втора акция на вицепремиера в Слънчев бряг, посрещат Симеонов с викове „Довиждане” (ВИДЕО)

Валери Симеонов
Валери Симеонов / БГНЕС
Видео от втора акция на вицепремиера Валери Симеонов в нощен Слънчев бряг, публикувано в социалните мрежи, предизвика отново спорни реакции. Този път Симеонов, плътно обграден от кордон полицаи, извърши проверка в клуб „Бедрум”.
 

 

Публикувахте от Iliyana Ilv в 12 август 2017 г.
Видеото е озаглавено „Топло посрещане”, а на него се вижда как инспекцията в нощния клуб е съпроводена с викове „Оставка” и „Довиждане” от посетителите на бара към вицепремиера. За разлика от вчера, когато самият Симеонов оповести подробности от проверката в петък вечер в бар „Оксижен” в личния си профил във Фейсбус, този път той запази мълчание.

Припомняме, че проверка на заместник министър-председателя, доведе до ареста на ди джей Станчо, гостуващ изпълнител в бар „Оскижен”, задържането от полицията на персоналния му лаптоп и генерира вълна от недоволство в социалните мрежи.
 

 

Публикувахте от Iliyana Ilv в 12 август 2017 г.
Тогава в прессъобщение, от МВР – Бургас подчертаха, че „стремежът е дисциплиниране на търговските обекти към спазване на законовите изисквания”. Към момента от вътрешното ведомство не са коментирали снощната операция в Слънчев бряг.

Акция в Слънчев бряг: Иззеха музикални уредби от заведения (ВИДЕО)

Още в началото на юли Симеонов показа пред репортери в Бургас, специален уред, който замерва шума и се закани да затвори заведенията-рецидивисти, които системно нарушават нощната тишина.